У чому різниця фрикадельки та тефтелі?
Відмінності фрикадельок та тефтелів У фарш для фрикадельок на відміну від тюфтель додають тільки зелень і прянощі, рідше горіхи.. У фарш для тефтелів додають крупи, овочі. Тефтелі смажать чи тушкують, а фрикадельки варять у бульйоні, окропі чи супі. Тефтелі на відміну від фрикадельок та котлет готують або подають у соусі.
Як називаються тефтелі з м'яса?
М'ясні тефтелі – невеликі кульки з фаршу – під різними назвами існують у кухнях багатьох народів світу. Шведи (зокрема Карлсон) їх знають як фрикадельки (Frikadeller), сицилійці — як аранчіні, але в Близькому Сході їх називають кюфта.