Як приготувати баклажани швидко і смачно на сковороді.

0 Comments 20:26

Скільки часу потрібно смажити баклажани?

Сковорода повинна бути добре розігріта, тоді потрібно менше олії. Обсмажуйте протягом 5-7 хвилинперіодично помішуючи, до золотистого кольору. Сильно не дбайте, щоб баклажани не розвалилися.

У чому замочити баклажани, щоб вони не гірчили?

Розрізаємо плоди вздовж або ріжемо кружальцями і посипаємо великою сіллю. Саме великою: м'якоть овочів пориста, вона охоче прийме дрібну сіль, яка там і залишиться. Так, баклажани перестануть гірчити, але будуть надто солоними. Залишаємо хвилин на 20-30, щоб на поверхні проступила рідина.

Related Post

Як зробити баурсакиЯк зробити баурсаки

Що таке Баурсак простими словами? Баурсак – це десерт зі смужок тіста, обсмажених у фритюрі та просочених медом або цукровим сиропом. Зазвичай "пончики" баурсака збирають у вигляді гірки та подають

Як зробити багато телеграм облікових записівЯк зробити багато телеграм облікових записів

Оновлення від 26.07.2020. У версії Telegram Desktop 2.2 з'явилася функція мультиаккаунта. Ви можете підключити до трьох облікових записів і швидко перемикатися між ними. Для цього відкрийте меню програми та натисніть