Як перетравлюється м'ясо у людини?

0 Comments 23:55

М'ясо гниє в кишечнику Досягаючи шлунка, м'ясо, як і решта їжі, обробляється шлунковим соком. Для розщеплення великих білкових молекул м'яса задіюються ферменти пепсин та хімозин. М'ясо краще їсти в поєднанні з овочами, а не з вуглеводами.

3-4 години – курка і яловичина (відварена), житній хліб, яблука, морква, редиска, шпинат, огірки, смажена картопля, шинка. 4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичина, оселедець, смажене м'ясо. 5-6 годин – гриби, шпик.

Мікроорганізми кишечника виділяють певні ферменти, які розщеплюють амінокислоти, перетворюючи їх на всякі феноли, індоли, крезоли, спирти, жирні кислоти та інші розумні слова. І весь цей процес «розщеплення» і названий «гниттям білка».

Найтугоплавкіший, за словами фахівця, важкий для людського шлунка жир – гусячий. Після гусака у плані тяжкості засвоєння йдуть качка, жирна баранина, свинина.

Related Post

Відео як зняти гальмівний барабан у нісанВідео як зняти гальмівний барабан у нісан

Як зняти гальмівний барабан на Ніссан Альмера? Щоб зняти барабан, Колодки потрібно звести. Для цього шліцевою викруткою через різьбовий отвір у гальмівному барабані обертаємо храпову гайку механізму автоматичного регулювання зазору