Як довго варити стегно індички?

0 Comments 00:39

Ви можете перевірити готовність індички двома простими способами:

  1. Проткніть товсту частину тушки довгим гострим ножем. Якщо виділяється прозорий сік – м'ясо готово. …
  2. Використовуйте кухонний термометр. Якщо в товстій частині тушки температура досягла 75-80 градусів – м'ясо готово.

Nov 19, 2012

Готується вона довше, ніж курка: за часом це зазвичай близько 1,5 години або 90 хвилин. Однак все залежить від того, яку частину м'яса ви використовуєте. Ніжне філе індички буде готове вже через 30-40 хвилин, а великі гомілки або стегна потрібно варити у каструлі не менше 2 годин або 120 хвилин.

Викладіть порційні частини птиці в каструлю і залийте водою (щоб трохи скоротити час варіння, можна відразу влити окріп). Після закипання додайте сіль та спеції для аромату та варіть на середньому вогні. Однієї години в середньому вистачає, щоб проварилися стегенця та гомілки.

Related Post

Aimoto годинник дитячі інструкція як підключити до телефонуAimoto годинник дитячі інструкція як підключити до телефону

Як зв'язати годинник Aimoto із телефоном? 3.2.4 Підключення пристрої Після успішної авторизації, додайте годинник до Вашого профілю у вкладці «Меню – Пристрої – натисніть кнопку «+» у верхньому правому куті

Як правильно підготувати гриби до сушінняЯк правильно підготувати гриби до сушіння

Мити гриби перед сушінням не рекомендується, щоб вони не вбирали зайву вологу.. Достатньо зняти з них сміття щіточкою або вологою ганчіркою і очистити ніжки ножем. Якщо ви хочете залишити гриби