Час приготування великих грибів печериць після закипання води чи бульйону становить від 10 до 15 хвилин. З урахуванням варіння на середньому вогні у невеликій кількості рідини. Щоб зварити раніше заморожені гриби, нам знадобиться приблизно 7 чи 9 хвилин.
Як приготувати Нарізати гриби довільно більшими шматочками або пластинками – за бажанням. Очистити цибулю і нарізати півкільцями. У сковороді розігріти олію, викласти цибулю, смажити 2-3хв, помішуючи, додати гриби, підсолити, смажити на середньому вогні без кришки, періодично помішуючи.
Печериці – гриби, які вимагають попередньої термічної обробки. Тому ви можете сміливо порізати їх на тонкі шматочки і викласти на основу майбутньої піци. Такий варіант гарантує особливий аромат та смак страви.