У чому шкода мівіни?

0 Comments 02:48

До складу виробів під назвами Роллтон, Мівіна та інша продукція, яку випускає компанія Маревен Фуд, входить глутамат натрію. Цей підсилювач смаку дуже небезпечний для здоров'я людини. є причиною гастриту та/або виразки шлунка.

Регулярне вживання локшини швидкого приготування також пов'язують із підвищеним ризиком метаболічного синдрому та такими наслідками, як надлишковий абдомінальний жир, високий кров'яний тиск, високий рівень цукру та аномальний рівень ліпідів у крові.

Різноманітність солі в «дошираках» при регулярному вживанні такої локшини — фактор ризику артеріальної гіпертензії (підвищеного тиску), а пекучі спеції збільшують ризик появи захворювань органів травлення. Крім того, у такій локшині можуть утримуватися гідрогенізовані жири.

Шкода локшини швидкого приготування – це надлишок натрію, який у великих кількостях може призвести до раку шлунка, хвороб серця та інсульту. Крім того, локшина містить різні консерванти та підсилювачі смаку.

Related Post

Як стати могутнімЯк стати могутнім

Як стати рейнджером? Єдиним доступним способом стати грінкардхолдером США можна або вигравши лотерею, або вклавши в цінні папери американських компаній суму не менше ніж 500000 доларів. Або пропрацювавши кілька років

Який грейпфрут свиті?Який грейпфрут свиті?

Світи їдять так само, як грейпфрут і помело. найчастіше сирим, використовують як інгредієнт для фруктових та несолодких салатів. Зі свиті можна приготувати джем і вичавити сік. Плоди свиті залишаються зеленими