Світи їдять так само, як грейпфрут і помело. найчастіше сирим, використовують як інгредієнт для фруктових та несолодких салатів. Зі свиті можна приготувати джем і вичавити сік.
Плоди свиті залишаються зеленими навіть після повного дозрівання. Плід солодший за грейпфрут, і не такий великий, як помело. В англомовному світі фрукт відомий як "білий грейпфрут" або "оробланко"; у європейських країнах фрукт відомий під назвою «свиті»(Від англ.
Користь свиті Плоди містять безліч корисних речовин, багато аскорбінової кислоти, вітамін А та групи В, вуглеводи, ефірні олії, клітковину, антиоксиданти, ферменти, органічні кислоти, кальцій, магній, калій, залізо, фтор, фосфор, цинк, кремній.
Свити з'явився завдяки селекції грейпфрута і помело. Від першого фрукту дісталися розміри, а від другого – колір. Тому плід схожий на великий зелений грейпфрут. Але між свиті і грейпфрутом є різниця: смак м'якоті (яка не така кисла) та колір шкірки.