Аджика жива як зробити

0 Comments 01:27

Які спеції входять до складу аджики?

Аджи́ка (абх. аџьика, груз. აჯიკა) — абхазька та грузинська гостра приправа у вигляді пастоподібної маси, до складу якої входять перетерті (традиційно — на камені) червоний перець, коріандр, пажитник блакитний (уцхо-сунелі) та інші пряні трави (свіжі або сушені), часник, з додаванням певної кількості

Як довго зберігається сира аджика?

Харчова цінність у 100г продукту: білки – 2,1г; жири – 1,5 г; вуглеводи – 9,3г. Енергетична цінність на 100г продукту – 59,4 ккал. Термін придатності з дати виготовлення при дотриманні температури зберігання від 0 ° С до плюс (4 +2) ° С – 3 місяці. Після розкриття упаковки зберігати у холодильнику.

Related Post

Як стати товариським з протилежною статтюЯк стати товариським з протилежною статтю

Як розвинути у собі товариськість? 10 кроків, щоб стати товариським та завести нових друзів Почніть з чистого листа. Визначтеся з цілями. Намагайтеся частіше розмовляти з людьми. Говоріть про приємне …

Як користуватися одразу двома телефонамиЯк користуватися одразу двома телефонами

Як можна використовувати другий телефон? Топ-10 ідей: Що можна зробити зі старого телефону Домашній будильник та трекер фаз сну Система відеоспостереження (IP-камера) Пристрій для читання електронних книг Мультимедіа-пристрій GPS-навігатор для