Які спеції входять до складу аджики?
Аджи́ка (абх. аџьика, груз. აჯიკა) — абхазька та грузинська гостра приправа у вигляді пастоподібної маси, до складу якої входять перетерті (традиційно — на камені) червоний перець, коріандр, пажитник блакитний (уцхо-сунелі) та інші пряні трави (свіжі або сушені), часник, з додаванням певної кількості …
Як довго зберігається сира аджика?
Харчова цінність у 100г продукту: білки – 2,1г; жири – 1,5 г; вуглеводи – 9,3г. Енергетична цінність на 100г продукту – 59,4 ккал. Термін придатності з дати виготовлення при дотриманні температури зберігання від 0 ° С до плюс (4 +2) ° С – 3 місяці. Після розкриття упаковки зберігати у холодильнику.