Знає як зробити печінку

0 Comments 00:34

Як обробити печінку перед приготуванням?

Перед приготуванням яловичу та свинячу печінку потрібно обов'язково очищати. Видаліть усі судини, жили та зніміть плівку, підчепивши її кінчиком ножа і злегка потягнувши пальцями, без різких рухів. Якщо ви все зробили правильно, плівка зніметься легко та швидко, без розривів.

Що додати в печінку, щоб вона була м'якою?

Щоб печінка не гірчила і стала м'якою, вимочіть її в молоціпопередньо розрізавши на частини. Рекомендований час вимочування – від 30 хвилин до кількох годин. Харчова сода також може розм'якшити печінку. Достатньо обсипати їй кожен шматок, почекати близько години і добре промити.

Related Post

Як швидко розморозити скриню морозильну скринюЯк швидко розморозити скриню морозильну скриню

Відкрити повністю кришку скриня, будь то прямі, гнуті скляні або глухі дверцята. За наявності на дні скриня дренажного отвору – витягти з нього кришку швидкого стоку вод. Підставити піддон під

З чого роблять оригінальні джинсиЗ чого роблять оригінальні джинси

Фірмова нашивка Levi's Виготовляється вона зі шкіри, а також із пресованого паперу.. На ній зображені коні, які намагаються розірвати джинси. Форма у патча обов'язково має бути квадратна або прямокутна.24 квіт.