Жульєн – гаряча закуска, саме тому його подають перед основною стравою, щоб розігріти апетит. А маленька порція не дасть насититися завчасно. Готують жульєн традиційно в кокотницях – маленька порційна металева каструлька з довгою ручкою.
Як правильно подати жульєн?
Для кожного використовуй порційно невелику кокотницю. На тарілочку застели гарну різьблену серветку, на неї постав саму кокотницю, щоб не обпектися, одягни на її ручку папільотку або оберни серветкою. На тарілку не забудь покласти маленьку ложечку. Жульєн подається як гаряча закуска, а не самостійна страва.Похожі
Що можна подати із жульєном?
Незмінним залишається спосіб приготування: інгредієнти обсмажують, заливають соусом та запікають у духовці. Жюльєн подають у спеціальних порційних формах – кокотницях або начиняють їм тарталетки, хліб, млинці чи овочі.