Як виправити? У 1 літр киплячого молока додати 4 ложки розбавленого в молоці борошна. Остудити, додати пачку олії та банку згущеного молока, збити все міксером..6 Груд. 2013 р.
Що робити, якщо заварний крем вийшов занадто рідкий?
Якщо взяти крем ложкою і перевернути її, він не повинен спадати, а міцно триматися. Якщо при приготуванні заварний крем вийшов рідкий і стікає з ложки, не тримає форму, то його необхідно загуснути. Можлива причина рідкого заварного крему – це недостатня кількість борошна чи крохмалю.
Як загустити готовий заварний крем?
Як загусник для рідкого сметанного крему можна використовувати цукровий сироп. Для цього візьміть воду та цукор 1:1. Сироп необхідно проварити до розчинення цукру, а потім остудити до 35-40 градусів. Влити сироп у кремпостійно збиваючи на низьких обертах міксера.