З чого роблять тархун

0 Comments 22:00

«Тархун» (вантаж. ტარხუნა) [tʼɑɾχunɑ])) – солодкий безалкогольний газований прохолодний лимонадний напій смарагдово-зеленого кольору. Виготовляється з води, лимонної кислоти, цукру та екстракту естрагону (Рослини, також відомого як тархун, що і дало назву напою).

Яка трава тархун?

Полин естрагонний, або естрагон, або тархун, також дракона трава, драконовий полин (лат. Artemísia dracúnculus) – багаторічна трав'яниста рослина, вид роду Полин сімейства Астрові або Складноцвіті (Asteraceae). Розповсюджена пряність, що використовується в соліннях, при консервуванні, приправа до м'ясних страв.Похожі

Що роблять із трави тархун?

Ефірне масло тархуна додають в оцет, який використовують у маринадах при консервації гарбуза, огірків, засоле капусти, замочуванні яблук, груш або просто як заправку для печериць, спаржі, квасолі, цвітної капусти, м'яса краба або телятини.

Related Post

Як готувати Рошки?Як готувати Рошки?

10 хвилин На це піде приблизно 7-10 хвилин. Але перед варінням краще прочитати інструкцію на упаковці та орієнтуватися на неї. Головне – стежити, щоб ріжки не розповзлися. Закиньте макарони у

Як інакше можна назвати монастир?Як інакше можна назвати монастир?

монастир – іменник, має такі синоніми: лавра пустель скит Монасти́р (від «один, самотній») – релігійна громада ченців або черниць, що має єдиний статут, а також єдиний комплекс богослужбових, житлових, господарських