З чого роблять магазинну пастилу

0 Comments 00:42

Готують її зазвичай з яблучного пюре з додаванням інших фруктів, ягід чи горіхів. Суміш рівномірно розподіляють і висушують, після чого розрізають готові листи на невеликі, зручні для споживання шматочки. Натуральна пастила без барвників найчастіше має темно-коричневий колір.27 серп. 2021 р.

Що входить до складу пастили?

Пастилу виготовляли із збитого пюре яблук, кислуватих російських сортів (антонування, титівка, зеленка), а також м'якоті ягід (брусниці, горобини, малини, смородини, журавлини, обліпихи). Другий важливий компонент пастили — мед, і з ХІХ століття також цукор.

Скільки на день можна їсти пастилу?

Норма: пастили без цукру можна з'їсти 50-100 г на день (75-150 ккал), із цукром – не більше 50 г (150-175 ккал).

Related Post

Як підключити back upsЯк підключити back ups

За допомогою кабелю USB підключіть Back-UPS до комп'ютера. Один роз'єм кабелю підключіть до порту PowerChute на задній панелі пристрою Back-UPS, а інший – до USB-порту комп'ютера.. Для підключення порту даних

Як максимально швидко прибрати синець на оціЯк максимально швидко прибрати синець на оці

Якнайшвидше після травми докласти до забиття місця сухий холод, загорнутий у чисту м'яку тканину. Тиснути на око не можна. Тривалість компресу не повинна перевищувати 15 хвилин. Чергувати холодні сухі компреси