Макарони зроблені з борошна, закупленого раніше за низькими цінами і підприємство-виробник виробляє продукцію з борошна старих запасів.
Які краще купувати макарони?
Макарони із твердих сортів пшениці відрізняються не лише зручністю приготування, а й своєю поживною цінністю. Найбільш промовисто про це говорить білок. Звичайно, ідеальний склад макаронів – це тільки борошно з твердих сортів пшениці та вода. У такому продукті білка має бути не менше ніж 10 г на 100 г продукту.
Що входить до складу макаронних виробів?
склад
- крохмаль;
- вуглеводи;
- дисахариди;
- вітаміни: холін, РР, Е, В1, В2, В5, В6, В9, Н;
- макроелементи: сірка, кальцій, хлор, магній, фосфор, натрій, калій;
- мікроелементи: кобальт, залізо, цинк, кремній, мідь, молібден, йод, хром, марганець;
- насичені жирні кислоти.