Не можна сказати, що цехи, у яких виробляють бамбукові палички відрізняються чистотою. Бамбук, який спилюють для цих цілей, складують у сусідньому приміщенні. Бамбук попередньо розрізають на однакові частини та розпилюють вручну на 2 половини. Потім заготовки ріжуть на спеціальному верстаті маленькі дощечки.
Як виготовляють палички для суші?
Традиційні палички для їжі виготовляються з дерева та бамбука. Нерідко для цього використовують: пластмасу, кераміку, бронзу, срібло, слонову кістку. Жителі Японії та Китаю зазвичай є за допомогою одноразових приладів. У Кореї більше популярні багаторазові вироби з нержавіючої сталі.
Що таке бамбукові палички?
Палички-шампури Fackelmann, виготовлені з бамбука, призначені для приготування шашликів з м'яса, риби, птиці та овочів. Характеристики Матеріал: бамбук. Довжина палички-шампура: 18 см.