З чого робити м'ясний фарш

0 Comments 00:24

Яку частину м'яса брати на фарш?

Для приготування яловичого фаршу підходить лопатка чи грудинка – Ці частини досить м'які та містять багато білка. Інші частини досить жорсткі. В принципі, для фаршу підійде будь-яка частина курки: і філе, і м'ясо, що зрізає з стегон.

Яка частина свинини найкраще підходить для фаршу?

Для приготовлення фаршу зі свинячого м'яса підійдуть такі частини як окіст – першосортна частина м'яса з тонким шаром жиру, соковита і жирна корейка, ніжне та м'яке м'ясо лопатки.

Related Post

Як можна прочитати віддалене повідомлення у вотсапіЯк можна прочитати віддалене повідомлення у вотсапі

Що ще можна зробити, якщо співрозмовник видалив повідомлення у WhatsApp, як прочитати його приховане послання? Скористайтеся програмою «Історія сповіщень» (Notification History Log). Воно відстежує історію сповіщень та зберігає її в