Для приготування шашлику з яловичини найкраще використовувати товстий край на кістці. Підійдуть також інші частини зі спинки, наприклад тонкий край або вирізка. Ці м'язи не особливо беруть участь у русі, тому шашлик буде м'якшим і соковитішим.12 квіт. 2019 р.
Яке м'ясо найкраще підходить для шашлику?
На шашлик найкраще брати корейку, соковитий окіст або задню ногу. Важливо пам'ятати, що баранина має дуже специфічний запах, який посилюється з віком тварини. Тому краще вибирати м'ясо молодого баранця, щоб шашлик вийшов із легким солодкуватим ароматом.
Яка найсмачніша частина яловичини?
Яка частина яловичини найм'якша і найсмачніша? Найбільш м'якими вважаються філейні частини – вирізка, багаття, тонкий і товстий край. Філейна частина найменше задіяна в русі, тому вона відрізняється особливою ніжністю. Саме з такого м'яса виходять найкращі стейки!