З чого і як зробити холодець

0 Comments 04:49

Яке м'ясо краще брати на холодець?

Щоб закуска добре застигла, для бульйону краще брати частини туші, в яких найбільше колагену: свинячі чи яловичі ніжки, хвости, свинячі вуха, мозкові кістки чи цілу жирну курку. Для м'ясної частини підійде будь-яке м'ясо без жиру.

Що потрібно додавати в холодець?

За 2 години до готовності в бульйон кладуть цибулину, моркву, корінь селери та петрушки, а за 40 хвилин до закінчення варіння – лавровий лист, гвоздику, перець горошком, парасольки кропу та інші спеції.

Related Post

Як довго може працювати кондиціонер без перерви?Як довго може працювати кондиціонер без перерви?

Інверторний кондиціонер може працювати без зупинки постійно, І для нього це плюс. Режим 24/7 у цьому випадку не означає, що компресор зовнішнього блоку та вентилятор, які є головними споживачами електроенергії,

Як зробити концентрат для лимонадуЯк зробити концентрат для лимонаду

Який сироп підходить для лимонаду? Газовані напої краще готувати на основі мінеральної води та підсолоджувати на свій смак цукровим сиропом, силаном, медом, сиропом агави, стевією. Замість штучних сиропів використовувати свіжі