Для цього можна скористатися сільським секретом: дістати її зі банок і перемістити в тазик, додати солі та злегка пом'яти. Після цього продукт має настоятися день-два при кімнатної температури, а далі його необхідно поставити в холодильник.29 жовт. 2022 р.
Що робити з квашеною капустою, якщо вона стала слизькою?
Не переживайте, це не страшно, її промийте і приготуйте з неї щі або солянку. Таку капусту можна і реанімувати – вивалити в тазик, додати солі і пережимати, залишити ще постояти при кімнатній температурі день-другий, і в холод.
Що робити, якщо розсіл у квашеній капусті став тягучим?
Нерідко в процесі приготування квашеної капусти господині припускаються помилок, через які розсіл стає тягучим. Причина такого неприємного явища одна – у банку із заготівлею потрапили бактерії.