Скільки хвилин після закипання варити компот?
Наповнену водою каструлю потрібно поставити на сильний вогонь та довести до кипіння. 2. У киплячу воду акуратно всипають вимиті ягоди або фрукти і варять на повільному вогні не довше 10-15 хвилин. Якщо переварити, то в компоті залишиться менше вітамінів та корисних властивостей.
Як правильно варити компот?
Інструкція приготування
- У каструлю об'ємом 5 літрів (можна менше) вливаємо воду та додаємо цукор. …
- Заморожені ягоди відправляємо в киплячу воду і знову чекаємо, доки вода закипить і зменшуємо вогонь.
- Варимо компот на маленькій температурі близько 5 хвилин, після чого закриваємо кришкою та залишаємо осторонь на 30 хвилин.
Похожі