Як зрозуміти, що заварне тісто готове?

0 Comments 20:10

Можна, можливо перевірити готовність за допомогою ложки – правильне заварне тісто буде трохи стікати з неї.

Духовку не відчиняти, еклери не ворушити! Якщо тісто осяде, воно вже не підніметься. Поставили та на 20 хвилин забули. Потім можна подивитися: якщо вид рум'яний можна виймати з духовки. Обов'язково остуджуємо.

Готове заварне тісто (виходить приблизно 700 грамів) повинно бути повністю гладким, блискучим і бути без грудочок. Воно і не густе і не рідке – з лопатки сповзає тяжкою широкою стрічкою.

Related Post

Як часто можна пити ребагіт на рік форумЯк часто можна пити ребагіт на рік форум

Як часто можна приймати Ребагіт? Всередину, за 1 таблетці 3 рази на добузапиваючи невеликою кількістю рідини. Курс лікування становить 2-4 тижні, у разі потреби може бути продовжений до 8 тижнів.

Група компаній газпром як правильно писатиГрупа компаній газпром як правильно писати

З великої літери пишеться перше слово у назві організації. Вірно: _Група компаній «Газпром», Група "Газпром"_. Як правильно писати Група компаній? ДОПОМОЖІТЬ! Дякую. У сучасному писемному мовленні абревіатурні назви комерційних організацій,