Як зрозуміти, що за м'ясо?

0 Comments 05:57

Яловичина – темно-червона або бордова, пружна, волокниста та зерниста на зрізі. Чим молодша тварина, тим світліше м'ясо. Мармурова яловичина – Обов'язково з рівномірно розподіленими вкрапленнями білого або кремового твердого жиру.

Найчастіше ознаки зіпсованого м'яса очевидні: воно неприємно пахне, має ненормальний колір або наліт, може бути вкрите слизом.Розберемо докладніше.

  1. «Загар» м'яса Легке поверхневе посіріння або потемніння шматка може означати неправильне зберігання туші першу добу. …
  2. гниття …
  3. Цвіль …
  4. Слиз

Висновки: Свинина має рожевий колір, практично не пахне, має тонші м'язові волокна. Яловичина відрізняється насиченим темно-червоним кольором, запах трохи віддає молоком, має грубі збільшені м'язові волокна з безліччю прожилок. Сала в яловичині ні.

Related Post

Як зняти бігунок з трамблера тойота 3s feЯк зняти бігунок з трамблера тойота 3s fe

Як має стояти трамблер на 3s FE? ЯК встановити трамблер на 3sfe Викручуєте першу свічку вставляєте довгу викрутку в циліндр, крутіть двигун до верхньої мертвої точки (ВМТ) знімаєте кришку трамблера,

Безоплатної передачі або передачі як правильноБезоплатної передачі або передачі як правильно

Як правильно писати передачі чи передачі? Морфологічні та синтаксичні властивості відмінок од. год. мн. год. Їм. передача передачі Р. передачі передач Д. передачі передачам Ст. передачу передачі Що таке безкоштовна