Як зрозуміти що ячна каша готова?

0 Comments 23:48

Необхідно добре промити ячну крупу водою. Заливаємо водою у співвідношенні 1:2 та ставимо на середній вогонь. Коли каша почне "пихкати", вона майже готова.

Викладіть ячку в каструлю з товстим дном і залийте рідиною. Доведіть до кипіння середньому вогні. Після зменшіть його і варіть близько 20 хвилин до загусання.

20 хвилин Лінії відриву по всій довжині пакетика – відкривайте його без ножиць. Відпустити пакетик у каструлю із киплячою підсоленою водою (1 літр). Варити на помірному вогні 20 хв.

При варінні колір води може змінюватись від природної кольорової оболонки крупи. У кожної крупи свій природний колір у гречаної -коричневий, у пшона і кукурудзи-жовтий, а ось ячна і перлова крупа при варінні фарбують воду в рожево-сірий колір. При додаванні солі колір посилюється.

Related Post

Як можна з однієї кімнати зал та спальнюЯк можна з однієї кімнати зал та спальню

Як поєднати спальню та вітальню в одній кімнаті? Як поєднати спальню та вітальню: 7 ідей, 20 прикладів Використовуйте розкладний диван. Віддайте перевагу шафі-ліжку. Розмістіть диван та ліжко в одному просторі.