Як зрозуміти, що солона риба зіпсувалася?

0 Comments 05:33

Варто звернути увагу на основні моменти:

  1. Запах риби. Варто понюхати продукт. …
  2. Білий шар. Сира риба зіпсуваласяякщо на її поверхні утворилася напівпрозора плівка білого кольору. …
  3. Консистенція риби. Перед тим як готувати страву, вивчіть цей пункт. …
  4. Очі риби. …
  5. М'ясо. …
  6. Термін придатності.

Натисніть пальцем на тушку рибиПісля натискання ямка від пальця повинна в короткий термін зникнути, і повернутися до початкового стану. Зверніть особливу увагу на зябра, їх колір повинен бути неодмінно рожевим або червонуватим, але, в жодному разі не коричневим, і зябра не повинні бути сухими.

Але навіть добре просмажена чи варена риба не виключає можливості отруєння рибою, якщо вона спочатку була несвіжою. Як правило, типові симптоми виявляються досить швидко: нудота, блювання, діарея, сильна спрага. При отруєнні людина ризикує отримати зневоднення організму.

Related Post

Безе рідке що робитиБезе рідке що робити

Як виправити рідку меренгу? Якщо швейцарська меренга в кінці збивання рідка, я додаю цукрової пудри до потрібної консистенції. І втручаю на середній швидкості міксера частинами. І обов'язково зважуйте! Чому безе

Клей піна як користуватися відеоКлей піна як користуватися відео

Як правильно працювати з клей піною? 1:25Рекомендований кліп · 53 сек.Клей-піна монтажний всесезонний KUDO – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу Чи потрібно змочувати поверхню перед нанесенням піни? Перед застосуванням монтажної