Як зрозуміти, що шоколад зіпсований?

0 Comments 07:18

Смакові ознаки Якщо у шоколадки кислуватий або терпкий смакОтже, була порушена технологія виробництва, і такий продукт краще не вживати. Слабкий аромат какао, несвіжий запах, що лежав, салистий або прогорклий смак — говорять про те, що шоколадку неправильно зберігали. Від таких ласощів краще відмовитися.

Плитковий гіркий шоколад може мати термін придатності 12 місяців, молочний – 6-10 місяців, через молочні жири у складі він псується на повітрі, тому після розпакування його краще з'їсти якнайшвидше. М'які добавки – фрукти, повітряний рис, суфле – знижують термін придатності у кілька разів.

Ознаки закінчення терміну зберігання У випадках, коли умови зберігання були серйозно порушені, бувають винятки, та прострочений шоколад не рекомендується вживати: наявність неприємного запаху; присмак зіпсованої олії, плісняви, гіркоти.

"Білий наліт на шоколаді говорить про можливе неправильне зберігання продукту. Але боятися його не потрібно – він абсолютно нешкідливий. Більш того, шоколад, до складу якого входять замінники какао-олії, не покривається білим нальотом.

Related Post

Як виписати рецепт фенобарбіталу?Як виписати рецепт фенобарбіталу?

від 21.08.2014) лікарський препарат Фенобарбітал, що містить понад 50 мг фармакологічно активної речовини на одну дозу лікарської форми, підлягає виписуванню та відпустці на рецептурному бланку форми N 148-1/у-88. Фенобарбітал (Phenobarbital)

Як зарядити акумулятор старим зарядним пристроєм?Як зарядити акумулятор старим зарядним пристроєм?

До акумулятора автомобіля-донора із запущеним двигуном підключаються клеми дротів. Після цього до сівшої АКБ приєднується спочатку плюсовий провід, потім мінусовий. Для мінімальної зарядки таким способом, після якого акумулятор зможе запустити