Як зробити якісний самогон на колоні

0 Comments 04:47

Як вигнати якісний самогон?

1) Нагріваємо брагу. Як тільки з холодильника з'явиться перша крапля, зменшуємо температуру нагріву так, щоб самогон виходив зі швидкістю максимум 1-2 краплі на секунду. Чим повільніше, тим краще. 2) За такої швидкості відбираємо “голови” з розрахунку 50 мл на кожен кілограм цукру в бразі.

Скільки часу колона повинна працювати на себе?

Температура на ньому поступово падатиме. Приблизно через 5-10 хв вона зазвичай стабілізується це 78,3 – 78,5 °С. Даємо колоні попрацювати в такому режимі приблизно 30 – 40 хв (Робота в такому режимі називається «робота на себе» – відбір закритий).

Related Post

Як зрозуміти, що болить середнє вухо?Як зрозуміти, що болить середнє вухо?

Симптоми середнього отіта шум в вухах; відчуття закладеності вуха; зниження слуху; виділення з вух (У перфоративну стадію); погіршення сприйняття запахів; головний біль; запаморочення; загальну слабкість, стомлюваність, втому, почуття сонливості, пітливість,

Як використовувати варено морожені креветки?Як використовувати варено морожені креветки?

Варено-морожені креветки вже готові до вживання: вони зварені у морській воді на борту рибальського судна, тому їдять їх просто розморозивши. А підігріти та надати пряний аромат допоможе ошпарювання гарячим розсолом.