Як зробити яєчню глазунню

0 Comments 01:39

Скільки хвилин смажити яєчню глазунню?

Смажте яєчню на повільному вогні без кришки близько 5 хвилин. Білок повинен схопитися, а жовток залишитися напіврідким та яскравим. Щоб жовток не затягнувся білястою плівкою та зберіг напіврідку консистенцію, сковороду краще не накривайте кришкою. А якщо і накриваєте, то не більше 1-2 хвилин.

Як приготувати яблуко з твердим жовтком?

Якщо ви хочете, щоб жовток став твердим, то просто накрийте кришкою сковороду і смажте ще 2-3 хвилини. За цей час жовток загусне і покриється зверху білою плівкою. Смажені яйця готові.

Related Post

Навіщо потрібна нафта коротко?Навіщо потрібна нафта коротко?

З сирої нафти виробляються, насамперед, різні види палива для двигунів внутрішнього згоряння: бензин, гас, дизельне паливо, а також більшість мастильних матеріалів: мазут, олії, парафіни тощо. д.May 12, 2020 Вона дає

Як можна відновити старий обліковий запис у тик струміЯк можна відновити старий обліковий запис у тик струмі

Метод відновлення такий самий, як і в попередньому випадку. через емейл, логін або номер телефону. Також можна буде зайти в меню Тік-Ток (3 точки у правому верхньому кутку) і знайти