Як зробити вершковий соус для свинини

0 Comments 22:42

Як загустити 10% вершки для соусу?

Як відрегулювати густоту вершкового соусу Щоб отримати густішу вершкову підливу, використовуйте як загусник пшеничне борошно. Половина столової ложки вже зробить соус помітно густішим. Наприклад, якщо ви готуєте м'ясо з гарніром, після обсмажування м'яса, додайте чайну ложку борошна до сковороди.

Скільки часу потрібно гасити свинину?

Інструкція приготування Обсмажити нашатковану цибулю і додати до м'яса. 3. Залити водою (або м'ясним бульйоном), посолити, поперчити. Гасити протягом години.

Related Post

Де та до чого розщеплюються вуглеводи?Де та до чого розщеплюються вуглеводи?

Рано (для простих вуглеводів) чи пізно (для крохмалів) вуглеводи розщеплюються до молекул цукру, які всмоктуються у стінках кишечника та потрапляють у кровотік. Кров допомагає доставити глюкозу до клітин. Там молекули

Як зняти центральну консоль на ниві 21214Як зняти центральну консоль на ниві 21214

Як зняти центральний тунель на ниві? Вивернути 4 гвинти кріплення верхньої накладки тунелю. Вивернути 2 гвинти кріплення, по одному з кожної із сторін. Зняти рукоятки, відкрутивши їх проти годинникової стрілки.