Як зробити вершковий корж

0 Comments 08:15

Що робити, щоб коржі були м'якими?

Можна скористатися фруктовим або ягідним соком для просочування коржів, рідким йогуртом, підсолодженою медом водою, лимонно-цукровим розчином. Зазвичай основну масу просочення на водній основі становить вода – 100 – 150 мл (все залежить від кількості та розміру коржів, які ви просочуватимете).

Скільки коржів має бути у торті?

Мінімум три коржі має бути у торті. Естетично, красиво та смачно.

Related Post

Як зробити хрестоподібний стібокЯк зробити хрестоподібний стібок

Ручний рядок «шов хрестом» хрестоподібними стібками. Прокладають її так. Голка вводиться перпендикулярно до краю складки. І далі рядок прокладається зліва направо, такими ж введеннями голки, що повторюються, перпендикулярно краю складки,