Молоко додаємо до вершків (не навпаки) по трохи, можливо молока менше знадобиться або більше, акуратно перемішуємо віночком, коли вершки розійдуться в молоці і вийде консистенція, що приблизно нагадує магазинні вершки 35% жирності – далі збиваємо як звичайний покупні вершки для збивання.25 травня 2018 р.
Що додати до вершків для загусання?
У 300 мл вершків додайте 2 столові ложки з гіркою цукрової пудри, 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю. Перемішайте міксером на мінімальних обертах та дайте трохи постояти. Вершки загуснуть, ви отримаєте вершкову масу потрібної густоти. Потім збийте масу до консистенції.
Як загустити вершки для крему?
Пропорції такі – щоб загустити 300 мл вершків додаємо, заздалегідь змішані 2 столові ложки цукрової пудри з 1 столовою ложкою картопляного крохмалю. Перешиваємо міксером на мінімальних оборотах і даємо трохи постояти. Вершки густіють дуже швидко і ви отримуєте вершкову масу потрібної густоти.