Як зробити в'ялену лосятину

0 Comments 04:57

Скільки вимочують Лосятин?

Народна чутка рекомендує вимочувати м'ясо для того, щоб відбити сторонні запахи. Вважається, що м'ясо диких тварин погано пахне, і готувати одразу його не можна. Тривале перебування з водою видаляє кров та гематоми. М'ясо мочать дві доби, змінюючи воду кожні 3:00.

Чи потрібно вимочувати Лосятин перед приготуванням?

Страви з лосятини: як здивувати своїх гостей А все по тому, що це таке червоне м'ясо, воно за своєю структурою жорсткіше, а також має яскравіший аромат. Ось тому перед приготуванням таке м'ясо потрібно ретельно вимочити, обов'язково замаринувати перед термічною обробкою..

Related Post

Як правильно пишеться соцмережа в контактіЯк правильно пишеться соцмережа в контакті

Назва сайтів та порталів пишуться у лапках. Назва соцмережі «ВКонтакте» сама по собі написана з помилкою і ламає звичний спосіб побудови речення. Щоб уникнути плутанини, рекомендується залишати лапки та писати

Як можна зробити кухонний фартух своїми рукамиЯк можна зробити кухонний фартух своїми руками

Як дешево зробити фартух для кухні? Стінові панелі – найдешевший матеріал для фартуха. і найкращий вибір, коли ремонт на кухні потрібно зробити швидко. Ви легко зможете підібрати фартух із декором

Як зрозуміти що коза народжуватиме?Як зрозуміти що коза народжуватиме?

Ознаки настання пологів у кози за добу до пологів у кози в області основи хвоста розслабляються зв'язки, з'являються характерні западини; їх можна побачити або відчути промацуванням (для порівняння огляньте кілька