Як зробити тушонку зі свинини в домашніх умовах швидко

0 Comments 01:43

Як правильно зробити тушонку в домашніх умовах?

Сало та яловичину нарізати великими шматками, викласти в каструлю. Поставити її на мінімальний вогонь, додати лавровий лист та горошинки перцю. Додати воду, закрити каструлю кришкою, варити тушонку близько 7 години.

Скільки солі на 1 кг м'яса свинини для тушонки?

Рецепт «Домашня тушонка»: М'ясо посолити (з розрахунку 1 столова ложка солі на 1 кг м'яса), поперчити до смаку, добре перемішати.

Related Post

Як правильно користуватися лайнером для губЯк правильно користуватися лайнером для губ

Навіщо потрібен лайнер для губ? Стійкий лайнер дозволяє змоделювати та підкреслити форму губ та продовжити стійкість помади або блиску для губ. Як правильно обвести губи? Як рівно нафарбувати губи блиском

Як правильно зварити регістри на опаленняЯк правильно зварити регістри на опалення

Скільки коштує зварити регістр опалення? Регістр є елементом будь-якої опалювальної системи, що складається з кількох чи однієї труб, які з'єднуються між собою паралельно. Крім цього, основою для більшості батарей є