Як зробити тушонку в каструлі

0 Comments 00:29

Як правильно зробити тушонку в домашніх умовах?

Сало та яловичину нарізати великими шматками, викласти в каструлю. Поставити її на мінімальний вогонь, додати лавровий лист та горошинки перцю. Додати воду, закрити каструлю кришкою, варити тушонку близько 7 години.

Скільки часу треба варити тушонку?

Скільки часу гасити м'ясо для консервації: молоду свинину – 5 годин з моменту закипання; жорстке кермо – 6-7 годин; яловичину – 7-8 годин; курку чи індичку – до 4 годин залежно від розміру.

Related Post

У чому різниця між ТОО та АНО?У чому різниця між ТОО та АНО?

ТОВ – комерційна організація, прибуток може розподілятися серед засновників (учасників). В АНО немає статутного капіталу. Процедура реєстрації АНО дуже відрізняється від процедури реєстрації ТОВ.Jul 2, 2013 Ряд АНО є засновниками

У чому причина релігійного конфлікту між католиками та гугенотами?У чому причина релігійного конфлікту між католиками та гугенотами?

Конфлікт католиків і гугенотів (протестантів) був лише однією з них, насправді ж суть релігійних воєн зводилася до боротьбі за владу між Ватиканом, серцем католицького світу та різними країнами Європи, які

Як стати як біберЯк стати як бібер

Хто пише пісні для Бібера? Канадський поп-музикант Джастін Бібер розпрощався з авторськими правами на всі свої треки: тепер вони належать Hipgnosis Songs Capital. Про це пише Billboard. Як одягатися як