Як зробити тушковану капусту швидко та смачно

0 Comments 20:00

Яку приправу краще додавати у тушковану капусту?

Рецепт тушкованої капусти

  • Перець чорний "Айдіго" – за смаком
  • Рослинна олія – 4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців "Айдіго" – ½ ч. л.
  • Копчений часник "Айдіго" – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Олія – ​​5 ст. л.
  • Хмелі-сунелі "Айдіго" – 0.5 ч.л

Скільки води додавати у тушковану капусту?

Якщо капуста не соковита, можна під час гасіння додати 100-150 мл води. Щоб капуста вийшла смачна, обов'язково додайте трохи цукру. Готовність страви визначають за смаком та м'якістю.

Related Post