Як зробити тісто для підкоголів

0 Comments 02:24

Чим відрізняються підкоголі від вареників?

Підкоголь – це національна страва марійської кухні. По суті, це ті ж вареники чи пельмені, розрізняються вони лише формою та розміром. В основному їх готують із сирно-картопляною начинкою, але є варіанти начинки з м'яса чи пшеничного кашу. Для приготування підкидників використовується круте, прісне тісто.

Як називаються марійські пельмені?

Назва страви – підкогильйо – Має фінно-угорське походження: березень.

Related Post

Як називається задня скоринка книги?Як називається задня скоринка книги?

Нахзац – задній форзац, елемент конструкції палітурки книги у вигляді однозгинального листа щільного паперу або конструкції з двох листів, з'єднаних смужкою тканини, що скріплює книжковий блок із задньою стороною палітурки.

Як можна відбілити пластикЯк можна відбілити пластик

Змочіть ватяні диски або губку оцтовою есенцією. Нанесіть засіб на пожовклий пластик і ретельно протирайте доти, доки поверхня не стане чистою. Після цього видаліть залишки оцту за допомогою вологої ганчірки.10