Як зробити сублімоване м'ясо в духовці

0 Comments 00:59

Як зробити сублімоване м'ясо?

Купуємо не жирне м'ясо, Найкраще підійде вирізка (свиняча, яловича, куряча). Повністю прибираємо жир, якщо є прожилки – їх також. Дрібно ріжемо на шматочки 2х2 см і складаємо на лист в один шар. Розігріваємо духовку до 175-200 градусів і відправляємо до неї м'ясо не закриваючи повністю дверцята духовки.

Що таке сублімоване м'ясо?

Сублімовані м'ясо, риба, бульйони виробляються шляхом видалення вологи методом сублімації з філейних частин м'яса, риби після відновлення може бути використано для безпосереднього вживання в їжу або приготування різних страв.

Related Post

Як можна називати високого хлопця смішноЯк можна називати високого хлопця смішно

Як назвати дуже високу людину? п. γίγαντος – «велетень, велетень, гігант») – дуже велике зростання, що виникає у осіб з відкритими епіфізарними зонами росту (у дітей та підлітків) при надмірній

Як із самогону зробити кавовий лікерЯк із самогону зробити кавовий лікер

Чим можна замінити кавовий лікер? З лікерами дозволяється експериментувати та замінювати їх на схожі напої за смаковими якостями. Наприклад, кавовий "Калуа" можна замінити на "Grand Marnier"і тоді смак буде більш