На добре розігріту сковороду-гриль або на ґрати над вугіллям кладемо підготовлені шматочки. Не метуштеся, важливо «зачинити» м'ясо, створити скоринку, яка не дозволить витікати сокам. Смажити по 2-3 хвилини з кожного боку. Часто перевертати стейк потрібно.7 серп. 2018 р.
Що потрібно для приготування стейків?
Для хорошого стейку достатньо солі, перцю та оливкової олії. Сіль вибирайте не дрібну йодовану, а морську середнього чи великого розміру. Зазвичай я солю стейки у процесі приготування. Можна зробити це до смаження.
Як приготувати стейк, щоб він був м'яким?
- Поставимо сковороду на плиту та сильно нагріємо.
- У цей час змащуємо стейк рослинною або оливковою олією, посипаємо сіллю та перцем за смаком.
- Далі викладаємо стейк на сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку. …
- Після смаження стейку потрібно дати "відпочити", накривши фольгою.