Як зробити стейки вдома

0 Comments 21:04

На добре розігріту сковороду-гриль або на ґрати над вугіллям кладемо підготовлені шматочки. Не метуштеся, важливо «зачинити» м'ясо, створити скоринку, яка не дозволить витікати сокам. Смажити по 2-3 хвилини з кожного боку. Часто перевертати стейк потрібно.7 серп. 2018 р.

Що потрібно для приготування стейків?

Для хорошого стейку достатньо солі, перцю та оливкової олії. Сіль вибирайте не дрібну йодовану, а морську середнього чи великого розміру. Зазвичай я солю стейки у процесі приготування. Можна зробити це до смаження.

Як приготувати стейк, щоб він був м'яким?

  1. Поставимо сковороду на плиту та сильно нагріємо.
  2. У цей час змащуємо стейк рослинною або оливковою олією, посипаємо сіллю та перцем за смаком.
  3. Далі викладаємо стейк на сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку. …
  4. Після смаження стейку потрібно дати "відпочити", накривши фольгою.

Related Post

Як правильно писати вацап чи вацабЯк правильно писати вацап чи вацаб

Отже, назва комунікаційної програми WhatsApp правильно писати російською потрібно «ватсап», Оскільки в комерційних російських назвах з великих букв пишуться власні імена (Кузбас, Агрохім), а «ватсап» має всі шанси стати загальним,

Як підготуватися до луна ГСГ?Як підготуватися до луна ГСГ?

Спеціальної підготовки не потрібно. Необхідно виключити їжу за 2-3 години до дослідження. У циклі проведення ДСГ показано запобігання при статевому контакті. За дві доби до маніпуляції потрібно відмовитися від вживання