Як зробити справжню ковбасу

0 Comments 01:25

Як роблять докторську ковбасу?

Скільки коштує справжня «лікарська» Радянський (відповідний сучасному) рецепт «лікарської» передбачає використання (з розрахунку на 1 кг) 250 г м'якоті яловичини, 700 г напівжирної (до 50%) свинини, 30 г яєчного меланжу і 20 г сухого молока..

Що додають у докторську ковбасу?

свинина, яловичина, вода, яйця курячі або яєчний меланж, молоко коров'яче сухе цільне або знежирене, сіль, цукор, прянощі (горіх мускатний або кардамон), антиокислювач: аскорбінова кислота, фіксатор забарвлення: нітрит натрію.

Related Post

Як можна усиновити дитину у мінськуЯк можна усиновити дитину у мінську

Заява про усиновленні або удочеренні дитини подається громадянами Республіки Білорусь, бажаючими усиновити дитину, до районного (міського) суду за місцем свого проживання або за місцем проживання (знаходження) усиновлюваного дитини і розглядається

Як заморозити мус?Як заморозити мус?

Оптимальна температура в морозилки повинна становити від -18 до -20 градусів.. Зверніть увагу, чи достатньо місця в морозильній камері. До речі, на момент складання мусового десерту начинка має бути заморожена.Sep