Як зробити солону соломку вдома

0 Comments 01:27

Як виготовляють соломку?

Технологія виготовлення: готують круте тісто (вологістю 36%) безопарним способом. За допомогою преса видавлюють джгути, які, для освіти на соломці глянсової поверхні, обварюють в 1% розчині харчової соди протягом 26-28 секунд при 80-85 °C. Випікають 9-10 хвилин|мінути| при 220-230 °C.

Чим покривають соломку?

Солодка соломка є сухим хлібобулочним вирібом у вигляді тонких паличок, довжиною від 15 до 20 см. Зазвичай покривається глазур'ю, яка може бути карамельною, шоколадною та звичайною.

Related Post

Як швидко закривається ісЯк швидко закривається іс

Три роки – це мінімальний термін володіння ІВС. При цьому максимального терміну володіння не існує, тому ви можете продовжувати інвестувати та отримувати відрахування, скільки захочете. Через три роки ви можете