Яку можна зробити начинку для торта?
Начинки для тортів
- Праліне Фірмовий шоколадний бісквіт з додаванням чорного шоколаду, прошарований шоколадно-молочним мусом у поєднанні з прошарком горіхового праліне та вафельної крихти.
- Чорничний мус У цієї начинки ніжний та делікатний смак. …
- Мокко (кавова) …
- Йогуртова …
- Зметанна …
- Тірамісу …
- Тірамісу полунична.
- Сирна
Який крем потрібний для вирівнювання торта?
Крем для вирівнювання повинен бути жирним, щоб забезпечити потрібну консистенцію, від якої залежить стійкість і рівномірність розподілу по поверхні. Тому у складі використовується маскарпоне, вершкове масло, сир, шоколад.