Чим змастити курку щоб вона була золотистою?
Змастіть олією форму для запікання, викладіть курку до неї. Розігрійте духовку, запікайте курку при 180 градусах годину-півтори, поки не утвориться красива золотиста скоринка. Перед подачею на стіл прикрасьте готову страву, порізавши половинку лимона на чотири частини або просто кружечками.
Чим змастити курку, щоб була рум'яна?
Завдання значно спрощується – просто увімкніть його за 10-15 хвилин до закінчення запікання птиці. Що ж стосується конкретних інгредієнтів, які допоможуть вам зробити скоринку рум'яною та хрумкою, то тут вам на допомогу прийдуть мед, гірчиця та соєвий соус – ними тушка курки змащується перед тим, як поміщається в духовку.