Як зробити, щоб курка була м'якою

0 Comments 03:57

Як пом'якшити тверде м'ясо курки?

Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.

Як зробити м'ясо курки м'яким та соковитим?

М'ясо треба солити. Сіль також руйнує білок, внаслідок чого страва виходить м'якою та соковитою. Можна скористатися сухим засолюванням або маринадом. Мінімальний час витримки натертого сіллю шматка – 40 хвилин.

Related Post

Болить пуповина, що робитиБолить пуповина, що робити

Що означає, якщо болить пуповина? Причини хронічного болю навколо пупка: захворювання кишечника (синдром подразненої кишки, глистяні та паразитарні інвазії, лямбліоз, запальні захворювання тонкої кишки, пухлина) захворювання судин черевної порожнини (атеросклероз

З чого краще робити стелю у лазніЗ чого краще робити стелю у лазні

Що стосується пристрою, то правильна стеля в лазні є: дошки, пароізоляцію, утеплювач, гідроізоляцію та, можливо, знову дошки. Це стандартна схема, яка стосується всіх різновидів. Нюанси щодо перекриття в лазні з