Як зробити рибну консерву

0 Comments 20:14

Як зробити консерви з риби?

Шматочки укладаються в банки, туди відразу кладуть сіль і спеції, доливають бульйон, масло або воду. У класичні консерви додають гіркий і запашний перець, лавровий лист, для заливки варять густий бульйон наваристий з голів і хвостів. Велику рибу бланшують пором 15-20 хвилин при температурі, близької до 100 градусів.

Скільки солі потрібно для рибних консервів?

Ще одним показником, що є важливим при виборі рибних консервів, є вміст солі. Згідно з ГОСТ 7452-2014, вміст солі має бути 1,2–2 %.

Related Post

Як можна авокадо їсти на сніданокЯк можна авокадо їсти на сніданок

Як правильно їсти авокадо на сніданок? Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку та шкірку, акуратно наріжте скибочками м'якоть, змастіть лимонним соком. Тости (можна підігріти в тостері) намажте сирним сиром, зверху розкладіть

Як зрозуміти що настав час йти до стоматолога?Як зрозуміти що настав час йти до стоматолога?

Як виявляються хвороби зубів Кровоточивість ясен Здорові ясна не повинні кровоточити, тільки якщо ви не агресивно чистите зуби. … Неприємний запах з рота. Підвищена чутливість зубів. Зубний біль … Виразки