Що входить до приправи?
Як прянощі можуть використовуватися різні частини рослин: листя (лавровий лист, кріп), стебла, суцвіття і бутони (гвоздика, каперси), коріння (хрін, селера), насіння (гірчиця, мускатний горіх), плоди (перець, кмин, ваніль , аніс) та їх частини – кора / навколіпник, шкірка (цитруси).
Які спеції завжди мають бути вдома?
10 спецій, які завжди повинні бути на кухні
- Чорний запашний перець Чорний перець посилить будь-яку страву, навіть випічку за рахунок аромату з пряними нотами. …
- Кардамон Яскрава та ароматна пряність із дуже великим спектром застосування. …
- Каррі …
- Чилі …
- Мускатний горіх …
- Кориця …
- Часниковий порошок.
- Кумін (зіра)