На 1 склянку полби достатньо 1 чайної ложки солі. Якщо хочете солодку кашу, закиньте 1 столову ложку цукру.21 травня 2020 р.
Як і скільки варити полбу?
Полба на воді Залити чистою холодною водою в пропорції 1:2 (це означає, що на 1 чашку полби необхідно додати 2 чашки води). Після закипання посолити крупу, накрити кришкою та готувати 60 хвилин на невеликому вогні. Готову полбу збризкати оливковою олією або додати шматочок вершкового.
Чи можна половину замочити на ніч?
Перед приготуванням крупу необхідно кілька разів промити проточною водою та замочити у великій кількості води на 1-2 години. Можна замочити і на ніч, але необов'язково. Можна варити полбу на воді або суміші води і молока.