Як правильно їсти по Аджарськи?
Хачапурі по-аджарськи – одиночний гастрономічний досвід, незручно ділити цю страву з будь-ким. Усередині — суміш імеретинського сиру та сулугуні, перед подачею додають ще сире яйце та трохи вершкового масла. Це хачапурі прийнято їсти руками, відламуючи хлібний край і мачаючи його в начинку .
Чим відрізняється хачапурі від хачапурі по Аджарськи?
Аджарське хачапурі (вантаж. აჭარული, ачарулі, аджарулі) – у формі човника з сиром, олією та яєчним жовтком у середині Мегрельське хачапурі (мегрулі) – схожі на імеритинське, але з додаванням зверху сиру Ачма – багатошарова, більше схожа на лазанью без соусу