Вінчик капучинатора необхідно занурити в нього практично до дна і утримувати під кутом близько 45 градусів протягом усього процесу. Далі потрібно просто натиснути кнопку і почекати, поки молоко збільшиться в обсязі вдвічі і змінить свою структуру.
Як правильно робити піну для капучіно?
Вам знадобиться звичайнісінький френч-прес і гарне молоко. Вставте поршень у Френч-прес та інтенсивними рухами почніть збивати молоко – ударяючи ситечком-фільтром по самій поверхні гарячого молока. Коли піни буде достатньо, вийміть поршень, трохи перемішайте молоко і залийте його в чашку з кавою.
Як робити капучіно капучинатором будинку?
Молоко підігріти на плиті або мікрохвильовій печі до температури 60-70°С. За допомогою віночка або ручного міксера-капучинатора збити молоко до утворення густої та рівномірної піни. У чашку для капучино спочатку влити кава так, щоб заповнити до 1/3 чашки. Потім тонким струмком круговими рухами влити молоко.