Як зробити пахлаву в домашніх умовах

0 Comments 21:06

Яка пахлава найсмачніша?

Мені більше сподобався карабахська варіант. У ньому було тонше, листкове тісто і ніжна начинка. І все ж, на мій смак, ця пахлава таки не дотягувала до турецької.

Чим просочують турецьку пахлаву?

Залити пахлаву гарячим сиропом і залишити на кілька годин або на ніч. Цих листів тіста філо вистачить для соковитої, добре просоченої сиропом пахлави з великою кількістю олії та волоських горіхів та чудовою начинкою.

Related Post

Кашель після ковіда що робитиКашель після ковіда що робити

Як довго проходить кашель після коронавірусу? Виділяють гострий кашель, який триває до трьох тижнів, підгострий – тривалістю до восьми та хронічний – більше восьми тижнів. У постковидном періоді кашель може

Як користуватися замок тогглЯк користуватися замок тоггл

Щоб застебнути/розстебнути тогл, необхідно повернути Т-подібний елемент вздовж прикраси і провести його крізь отвір частини у відповідь. Як закріпити замок Тогл? Тогл кріпиться на круглу або плоску гумку. Для такого

Як самим зробити наклейки на пляшкиЯк самим зробити наклейки на пляшки

Як зробити свою етикетку? Як створити етикетку: Виберіть один із сотень професійних шаблонів або створіть свій із нуля. Додати текст або назву продукту. Виберіть кольори, шрифти, зображення та макети за