Потрібно подрібнити маклюру і залити олією, можна використовувати ще оливкову або кукурудзяну, потім дати настоятися тиждень, а потім настій процідити в скляну банку.
Як зробити Маклюру?
Приготування
- Плоди маклюри зважують, подрібнюють на великій тертці або в блендері (якщо сировини багато – можна скористатися м'ясорубкою).
- Отриману кашку заливають спиртом у пропорції 1:1.
- Скляну ємність із сумішшю зберігають у прохолодному темному місці (не в холодильнику).
Як правильно приготувати мазь?
Мазь маклюри – необхідний компонент схем фітотерапії при пухлинах, міжхребцевих грижах, шпорах п'ят, захворюваннях суглобів і остеохондрозі. Мазь сприяє усуненню хронічних суглобових запалень та активізує виведення солей, шлаків та токсинів із суглобів та хребта.