Чому у бефстроганів тверде м'ясо?
Це означає що або вам трапилася не дуже якісна яловичина, або ви припустилися помилок у процесі приготування – неправильно нарізали або обсмажили м'ясо, або все вищеперелічене разом. Якщо м'ясо вийшло жорстким, то не варто панікувати. Знову накрийте кришкою і продовжуйте гасити на невеликому вогні.
Як правильно нарізати м'ясо для бефстроганів?
Вирізку відбивати нема чого, а інші види м'яса можна відбити, після чого слід нарізати його шматками шириною 2-3 см поперек волокон. На цій стадії приготування думки кухарів розходяться. Одні вважають, що м'ясо потрібно різати крупно, оскільки чим більше шматки, тим м'ясо виходить соковитіше.Похожі